DÓNA'M LA MÀ


"Dóna'm la mà" és el títol del darrer espectacle que hem preparat, adreçat a joves, adolescents i públic en general. Fa un recorregut per la poesia amorosa d’autors com Joan Salvat-Papasseit, M Mercè Marçal i Enric Casasses però s’atura especialment en els poemes de Joana Raspall, una autora que, tot i destacar-se pel conreu de la poesia adreçada als infants també ha escrit alguns llibres de poesia per a joves i adults.

A l’espectacle s’ha procurat que, no només els textos, sinó també el tractament musical dels mateixos, siguin més adequats a un públic adolescent o jove. En aquest sentit, a més dels instruments ja presents a l’anterior espectacle, incloem bases pregravades que li donen un caire que s’acosta més a la música pop. De totes maneres procurem equilibrar la presència de la veu cantada amb la de la recitació dels poemes, perquè creiem que un poema està pensat sobretot per a ésser dit o llegit en veu alta. És llavors quan se’ns presenta amb tota la seva màgia.

L’altre gran alicient de l’espectacle és veure com uns joves d’entre 18 - 21 anys es deixen endur per la força de la poesia i l’encomanen al públic assistent. Són els veritables protagonistes, ells i els poetes i poetesses que ha escrit els versos que recitem o cantem.